skip to Main Content

Kunststof spuitgieten

KIK Kunststoffen heeft zich gespecialiseerd op het gebied van kunststof spuitgieten. Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring in de productie van kunststof spuitgietproducten voor diverse branches.

Kunststof matrijzen

Met de techniek kunststof spuitgieten creëert KIK Industrie niet alleen standaardonderdelen voor interne transportsystemen, maar ook voor maatwerkonderdelen of -producten kunt u op ons rekenen. Van standaard kettingwielen tot een maatwerk matrijs; al onze producten worden op een duurzame manier gefabriceerd en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Meer voordelen die KIK Kunststoffen u biedt zijn:

  • Groot assortiment aan producten;
  • Zeer snelle levering, ook op het gebied van maatwerk;
  • Unieke toepassingen voor elk materiaal.

Naast kunststof spuitgieten kunt u bij KIK ons ook terecht voor 2K spuitgieten. KIK Kunststoffen werkt voor diverse markten en industrieën. Bekijk vandaag de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over kunststof spuitgieten of wilt u een afspraak maken of u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)416 560 970, stuur ons e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.